نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی در ۸ مرحله

نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email

بدون آشنایی با اصول و نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی نمی توانید انتظار موفقیت در تجارت الکترونیک را داشته باشید. چه اقلام دست ساز منحصر به فردی داشته باشید که می خواهید بفروشید یا می خواهید یک کسب و کار عمده فروشی راه اندازی کنید، برای موفقیت در فروش آنلاین به یک وب سایت عالی با قابلیت تجارت الکترونیک نیاز دارید. با هزینه های اولیه و بسیاری از شرکت های طراحی سایت فروشگاهی در تبریز، راه اندازی یک تجارت الکترونیک چندان مشکل به نظر نمی رسد. در این مقاله، ما به شما نحوه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را نشان خواهیم داد. رویاهای تجارت الکترونیک خود را از همین امروز به واقعیت تبدیل کنید!

چرا تجارت الکترونیک مهم است؟

دنیای ما بیشتر از همیشه به هم متصل است و به راحتی قابل دسترسی است. با چند کلیک ساده، مردم از هر نقطه ای می توانند محصولات و خدمات شما را به صورت ۲۴ ساعته، و در ۳۶۵ روز سال خریداری کنند، مشروط بر اینکه شما یک وب سایت آنلاین داشته باشید. گاهی اوقات از این فروشگاه به عنوان فروشگاه تجارت الکترونیک یاد می شود. ظاهر کلی، سرعت و کیفیت سایت شما می تواند باعث فروش یا شکست شما شود.

۸ مرحله راه اندازی فروشگاه اینترنتی

برای این که بتوانید یک کسب و کار الکترونیکی موفق داشته باشید، حتما باید با ابزارها و دانش تجارت الکترونیک آشنا باشید. در غیر این صورت، فقط یک سایت خواهید داشت که فقط بر روی یک دامنه منتشر شده است. در ادامه این مقاله نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی را در ۸ مرحله ساده بیان کرده ایم تا به شما در این راه کمک کنیم. این مراحل را پیگیری کنید و فروشگاه موفقی را راه اندازی کنید:

۱- یک حوزه فعالیت انتخاب کنید و مخاطب هدف خود را مشخص کنید

اولین قدم در مراحل نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی، تعیین بازاری است که می خواهید در آن فعالیت کنید. یکی از بزرگ ترین اشتباهاتی که صاحبان کسب و کار مرتکب می شوند، تمرکز نکردن بر سه مولفه انتخاب بازار فعالیت است:

سودآوری: شما می خواهید جایگاهی سودآور داشته باشید تا بتوانید بازگشت سرمایه خود را مشاهده کنید و یک فروشگاه اینترنتی سودآور بسازید. اگر محصولی برای تولید یا خرید عمده گران قیمت باشد، پتانسیل پایینی برای سودآوری خواهد داشت. به طور معمول ممکن است یک محصول برای ارسال بسیار گران قیمت باشد و یک محصول برای فروش حضوری مناسب تر باشد.

قابلیت جستجو: بهترین فروشگاه های تجارت الکترونیک، محصولات مورد تقاضایی را که مردم جستجو می کنند، عرضه می کنند. اگر به‌دنبال راه اندازی فروشگاه اینترنتی هستید که مثلا، ابزار کشاورزی می فروشد، مطمئن شوید که «ابزار کشاورزی» کلمه کلیدی مورد نظر شما است. از ابزارهای سئو برای تعیین محصولاتی که افراد جستجو می کنند استفاده کنید.

اشتیاق: علایق خود را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، از صحبت یا تحقیق در مورد چه چیزی لذت می برید؟ وقتی به چیزی که می فروشید علاقه دارید، در مواقع سختی به احتمال زیاد به آن پایبند خواهید بود. نه تنها این، بلکه شما می خواهید مشتریان وفادار، دیگر افراد را به فروشگاه شما هدایت کنند، زیرا در یک زمینه، محصول یا خدمات خاصی متخصص هستید.

مخاطبان هدف شما به اندازه جایگاه شما مهم هستند. شما باید مطمئن شوید، مخاطبان تان به محصولاتی که می فروشید علاقه مند می شوند و می توانند آنچه را که می فروشید بدون مشکل خریداری کنند. اگر افرادی در بین مخاطبان هدف شما نیستند، نظرشان را درباره محصولتان نپرسید.

پیشنهاد مقاله: فرآیند طراحی سایت چگونه است؟

۲- محصول یا خدمت خود را انتخاب کنید

پس از تعیین نوع فعالیت، جایگاه و شناسایی مخاطب هدف خود، زمان تصمیم گیری در مورد محصول یا خدمات تان فرا می رسد. این کار می تواند سخت ترین بخش از نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی باشد. شما باید مطمئن شوید محصولی را نمی فروشید که تولید آن خیلی گران قیمت است یا کسی به دنبال آن نیست. همچنین مهم است که مطمئن شوید منابعی مانند ذخیره سازی و حمل و نقل برای نگهداری و ارسال محصولات خود در اختیار دارید.

انتخاب نوع محصول در فروشگاه اینترنتی

اگر محصولی را انتخاب کنید که از قبل محبوب بوده است، چگونه محصول خود را از بهترین ها متمایز خواهید کرد؟ آیا می توانید محصول موجود را بهبود ببخشید؟ چگونه مطمئن خواهید شد که فروشگاه آنلاین شما منبع اصلی این محصول است؟

۳- نام برند و هویت برند خود را ایجاد کنید

هنگامی که می دانید چه چیزی را می خواهید بفروشید، قدم بعدی در نحوه راه اندازی فروشگااه آنلاین این است که نام تجاری یا نام برند خود را انتخاب کنید و هویت برند خود را ایجاد کنید، مانند لوگوی خوب، رنگ سازمانی و … برای برخی، این مرحله ممکن است بسیار ساده و برای برخی دیگر، می تواند بسیار چالش برانگیز باشد. یکی از راه هایی که کسب و کارها اغلب از آن طریق برای ایده های نام گذاری استفاده می کنند، مراجعه به یک شرکت ثبت نام دامنه، مانند GoDaddy و جستجوی دامنه های موجود است. دلیل آن این است که در حالت ایده آل، می خواهید نام دامنه با نام برند شما مطابقت داشته باشد.

۴- کسب و کار خود را ثبت کنید

برای امکان انجام عملیات پردازش پرداخت های بانکی در فروشگاه آنلاین خود، به یک درگاه پرداخت اینترنتی نیاز دارید. جهت دریافت آن باید ابتدا نماد اعتماد الکترونیکی برای فروشگاه آنلاین خود دریافت کنید. برای دریافت آن نیز باید فروشگاه تان را به عنوان یک کسب و کار ثبت کنید.

پیشنهاد مقاله: چگونه فروش اینترنتی موفق داشته باشیم؟

۵- یک پلتفرم تجارت الکترونیک را انتخاب کنید

در این مرحله از نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی، زمان انتخاب یک پلتفرم تجارت الکترونیک است. این پلتفرمی است که با آن فروشگاه آنلاین خود را ایجاد و مدیریت خواهید کرد. نرم افزارها و پلتفرم تجارت الکترونیک مختلفی برای راه اندازی فروشگاه آنلاین وجود دارد. وردپرس، مجنتو، شاپی فای و …  که هر کدام دارای مجموعه ای از ویژگی های منحصر به فرد خود است.

۶- وب سایت تجارت الکترونیک خود را بسازید

هنگامی که تصمیم گرفتید از کدام پلتفرم تجارت الکترونیک می خواهید استفاده کنید، گام بعدی این است که به یک شرکت طراح سایت حرفه ای مراجعه کنید و سفارش طراحی سایت فروشگاهی خود را به او بسپارید. برای داشتن یم وب سایت فروشگاهی خوب، حتما باید با ویژگی ها و استانداردهای طراحی سایت تجارت الکترونیک موفق آشنا باشید.

۷- سایت خود را بهینه کنید

هنگامی که فروشگاه آنلاین شما راه اندازی شد، آن را برای موتورهای جستجو بهینه کنید تا کاربران بتوانند آن را به صورت آنلاین و در موتورهای جستجو مانند گوگل پیدا کنند. سئو به وب سایت شما کمک می کند میزان مشاهده شدن توسط کاربران در نتیج گوگل را افزایش دهد، بازدیدکنندگان  بیشتری به دست آورد و فروش بیشتری ایجاد کند.

۸- به دنیا بگویید

هنگامی که مراحل نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود را به اتمام رسانده و فروشگاه آنلاین شما راه اندازی شد، باید برای آن از به وسیله تبلیغات و به خصوص سئو بازاریابی کنید. دلیل این امر این است که ساختن یک کسب و کار از طریق سئو یک جزء کلیدی در استراتژی بلند مدت شما است. بازاریابی محصولات و خدمات، به افزایش ترافیک وبسایت کمک می کند.

چند روش بازاریابی

در اینجا چندین روش وجود دارد که با آنها می توانید فروشگاه آنلاین خود را تبلیغ کنید:

– برای تبلیغ برند خود با اینفلوئنسرها همکاری کنید.

– تبلیغات آنلاین انجام دهید. به عنوان مثال تبلیغات گوگل یا تبلیغات فیس بوک و …

– از بازاریابی محتوا استفاده کنید.

– پروفایل های رسانه های اجتماعی ایجاد کنید و در آنها فعال شوید.

بهترین راه برای تبلیغ فروشگاه آنلاین، به کسب و کار شما و محصولات یا خدماتی که می فروشید بستگی دارد. کمپین های بازاریابی موفق شامل بسیاری از این استراتژی ها و به طور همزمان است. چند روش مختلف را امتحان کنید و ببینید کدام یک برای شما بهتر عمل است.

دیدگاه بگذارید

avatar